ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η Crystal Head Vodka αναζητά τον Έλληνα Startender! Έχεις πάθος με τη δημιουργία cocktails; Σου αρέσει να μοιράζεσαι το πάθος σου; Ο διαγωνισμός της Crystal Head σου χτυπάει την πόρτα και σου ζητάει να δημιουργήσεις ένα Sharing cocktail σερβιρισμένο σε Crystal Head Skull.

Στείλε την συνταγή σου, μέχρι τις 25 Ιουλίου.

Από τις 26 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου θα έχεις το περιθώριο να προμοτάρεις τη συνταγή σου μέσω των social media αλλά και από άλλες προσωπικές σου δράσεις όπως για παράδειγμα guest shifts – παρουσιάσεις.

Ο νικητής θα κερδίσει τον τίτλο του έλληνα startender της Crystal Head Vodka, θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για να συμμετάσχει στις ενέργειες του brand μέσα στο BCB καθώς στις λοιπές ενέργειες.

Δημιούργησε ένα sharing cocktail για 4 άτομα, σέρβιρε το μέσα σε ένα Crystal Head Skull 700ml και διάλεξε το ιδανικό ελληνικό τοπίο – αξιοθέατο ως background για να το φωτογραφήσεις. Επειδή όμως σου αρέσει να μοιράζεσαι το πάθος σου, κάνε κοινοποίηση τη φωτογραφία σου σε facebook και instagram με τα hashtags #TsaknakisPremiumBrands , #CrystalHeadGreece και #sharingcocktail.

Διαβάστε τους Όρους Συμμετοχής του Διαγωνισμού Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Συμμετοχών: 25/07/2019 ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πώς να συμμετάσχετε:

Καταληκτική Ημερομηνία: 25/07/2019
  • 1. Δημιουργήστε ένα Crystal Head Sharing Cocktail με την Crystal Head Vodka ως κύριο συστατικό του κοκτέιλ. Παρακαλείστε να είστε έτοιμοι να εξηγήσετε, πώς η Crystal head επηρεάζει το κοκτέιλ σας.
  • 2. Υποβάλετε τη συνταγή και την φωτογραφία του κοκτέιλ σας μέσω της διαδικασίας υποβολής. Χρησιμοποιείστε ως background ένα αξιοθέατο της περιοχής σας. Στο τέλος η φωτογραφία και το cocktail σας, θα περιληφθεί στο Crystal Head Greek Album.
  • 3. Η επιλογή νικητή θα βασιστεί στην ποιότητα του κοκτέιλ κατά κύριο λόγο, στις πωλήσεις, στην προβολή που θα δώσετε στο Sharing Cocktail σας διαμέσου του Facebook, Instagram, καθώς και από διαφημιστικές δραστηριότητες, που θα πάρει μέσα από το μπαρ σας.
  • 4. Ο νικητής θα γίνει ο Έλληνας Startender, μέλος του international Startenders program και θα ταξιδέψει για 3 μέρες στο BCB του Βερολίνου, όπου θα παρουσιάσει την συνταγή του στο booth της εταιρίας, αλλά και στο μεγάλο ετήσιο πάρτυ, της Crystal Head εκεί.
  • 5. Τους πλήρεις Όρους & Κανονισμούς μπορείτε να τους βρείτε ΕΔΩ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Φωτογραφία cocktail:(Αρχείο έως 8MB)
  Δηλώνω ότι είμαι επαγγελματίας μπάρμαν άνω των 18 ετών και διαμένω στην Ελλάδα