ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Ο διαγωνισμός του Giffard West Cup πραγματοποιείται από 1997 και έχει ως κεντρική ιδέα να προσκαλεί τους επαγγελματίες bartender να επιδείξουν την δημιουργικότητά τους παρουσιάζοντας cocktail με τα προϊόντα του οίκου.

Το 2019 ο διαγωνισμός Giffard West Cup κλείνει 22 χρόνια ζωής και φιλοξενεί συμμετοχές από 17 χώρες. Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην περιπέτεια του 'Less is more' και να διεκδικήσετε μία θέση στον παγκόσμιο τελικό στην Angers που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαίου, μαζί με διακεκριμένους bartender από όλο τον κόσμο, ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται παρακάτω.

Οι 8 φιναλίστ θα προκύψουν έπειτα από την συμμετοχή τους στα pre challenges που θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα cocktail με 2 βασικά συστατικά εκ των οποίων το ένα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 20ml από οποιοδήποτε λικέρ Giffard, να το φωτογραφίσετε και να μας το αποστείλετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Ο νικητής του Ελληνικού West Cup, Θα είναι καλεσμένος ως guest bartender στο stand της Giffard στο “Cocktail Spirits” στο Παρίσι, στις 26 & 27 Μαΐου. Την επόμενη μέρα στις 28 Μαΐου, θα διαγωνιστεί στον μεγάλο παγκόσμιο τελικό στην Angers.

Ο νικητής του παγκόσμιου τελικού, θα εκπροσωπεί την Giffard για όλο το 2019, στις εκθέσεις και στα events που θα διοργανώνει η εταιρία ανά τον κόσμο.

Διαβάστε τους Όρους Συμμετοχής του Διαγωνισμού Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Συμμετοχών: 07/03/2019 ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δήλωση Συμμετοχής Διαγωνισμού Εθνικής Επιλογής

Καταληκτική Ημερομηνία: 07/03/2019

Πώς να συμμετάσχετε: Δημιουργήστε το δικό σας cocktail που θα περιέχει τουλάχιστον 20ml Liquer Giffard, φωτογραφήστε το και υποβάλλετε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση.

Διεξαγωγή Προκριματικών Εθνικής Επιλογής

Τρίτη 12/03/19

Θεσσαλονίκη

Τρίτη 19/03/19

Ρέθυμνο Κρήτης

Τρίτη 26/03/19

Αθήνα

Οι τοποθεσίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Κριτές του διαγωνισμού θα είναι οι κυρίες Νικολούλια Ελένη & Καλλιβωκά Ντένη.

Διεξαγωγή «Giffard Hellenic West Cup 2019»

Date & Location TBA

Ο μεγάλος νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Giffard West Cup ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Ανζέ της Γαλλίας καθώς και θα παρευρεθεί στο Παρίσι για να παρακολουθήσει το Paris Cocktails & Spirits.

Διεξαγωγή «Giffard West Cup 2019»

Τρίτη, 28 Μαίου, 2019

Τοποθεσία: Ανζέ (Angers), Γαλλία

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    Φωτογραφία cocktail:(Αρχείο έως 4MB)

      Δηλώνω ότι είμαι επαγγελματίας μπάρμαν άνω των 18 ετών και διαμένω στην Ελλάδα