ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

BOTANICA CHILI WHOLE

Προέλευση: Κίνα

Εμφάνιση: Στενές, μυτερές πιπεριές, κόκκινου χρώματος

Γεύση: Μέτρια καυτερή, αν θέλουμε να αυξήσουμε την καυτερότητα, πρέπει να σπάσουμε την πιπεριά ώστε να βγουν οι σπόροι, οι οποίοι είναι πιο καυτεροί

Μέρος του φυτού: Καρπός

Μέθοδος επεξεργασίας: Οι ώριμες πιπεριές τσίλι αποξηραίνονται ολόκληρες

Συσκευασία & αποθήκευση: Aποθηκεύεται σε σκοτεινό, ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου.

Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

Μαγειρική xρήση: Οι πιπεριές αλέθονται για να δώσουν καυτερή σκόνη, δημοφιλής στη μεξικάνικη, ταϊλανδέζικη, ινδική και φιλιππινέζικη κουζίνα, χρησιμοποιείται σε σούπες, έλαια, μίγματα μπαχαρικών, αλλά και σε επιδόρπια

Χρήση στην εστίαση:  – Χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό και διακόσμηση σε διάφορα ζεστά και κρύα κοκτέιλ, προσθέτοντας μια ελαφριά καυτερή νότα – Χρησιμοποιείται για έγχυση πικρών αλκοολούχων ποτών με βάση  τη βότκα ή την τεκίλα, καθώς και σε κοκτέιλ και σιρόπια – Συνδυάζεται καλά με τζίντζερ, κάρδαμο και εσπεριδοειδή 

  • Συσκευασίες: 90gr

MORE PRODUCTS

NEWSLETTER


Μείνετε συντονισμένοι κάνοντας subscribe