Σήμερα, η καρδιά του Castello di Monsanto είναι οι Fabrizio και η Laura Bianchi, οι οποίοι διατηρούν και συνεχίζουν το εντυπωσιακό όραμα εδώ και 60 χρόνια. Ο Fabrizio ήταν ο πρώτος, ο οποίος δημιούργησε το πρώτο cru στο Chianti Classico , από τον αμπελώνα Il Poggio. Για τα δεδομένα εκείνης της εποχής αποτελούσε μεγάλο ρίσκο, αλλά μια τέτοια απόφαση έμελλε να είναι η αρχή των επιτυχιών. Η Laura συνεχίζει το έργο με γνώμονα το πως χτίστηκε το παρελθόν για ένα καλύτερο μέλλον.

Λευκά

Ερυθρά

NEWSLETTER


Μείνετε συντονισμένοι κάνοντας subscribe