Ο Francois Lurton και ο αδερφός του Jacques ξεκίνησαν την παραγωγή κρασιού στη Αργεντινή πριν 30 χρόνια, στην Uco Valley, μία περιοχή με μαγευτική φυσική ομορφιά, στους πρόποδες των Άνδεων. Αγόρασαν 200 εκτάρια από την παρθένα γη της Chacayes. Σε αντίθεση με την πρώτη εντύπωση που άφηνε η τοποθεσία, ένα σχεδόν ερημικό τοπίο, τα αδέρφια Lurton, ήταν τα πρώτα που αναγνώρισαν τις προοπτικές της καλλιέργειας αμπελιών στην περιοχή. To ποιοτικό υπέδαφος, η παρθένα γη, το ιδανικό υψόμετρο, το ηπειρωτικό κλίμα και η παρουσία αγνής πηγής νερού προερχόμενη από χιόνια που λιώνουν στα όρη των Άνδεων, έθεσαν τις απαραίτητές προϋποθέσεις για την δημιουργία ενός σπουδαίου κτήματος. Το 2017 η περιοχή του Chacayes αναγνωρίστηκε απο το ‘’Wines of Argentina’’ ως Ονομασία Προέλευσης.

Λευκά

Ερυθρά

NEWSLETTER


Μείνετε συντονισμένοι κάνοντας subscribe