ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Masterclass @Brothers Eatery & Drink

Η σειρά των Masterclasses αυτή την εβδομάδα μας βρίσκει στην Καρδίτσα και στο Bar Restaurant BROTHERS EATERY & DRINK.

Untitled-1

Untitled-2

Untitled-3

 

Οι δικοί μας Αλέξανδρος Γκικόπουλος και Νίκος Αρβανίτης κλήθηκαν να μυήσουν μια ομάδα ανήσυχων και παθιασμένων επαγγελματιών του τομέα της εστίασης  στο μαγικό κόσμο των ρουμιών της Καραϊβικής.

Untitled-4
Κατά το πρώτο σκέλος ανέλυσαν γενικά στοιχεία για το απόσταγμα που λέγεται ρούμι, το γευστικό  προφίλ, τη διαδικασία απόσταξης, παλαίωσης και εμφιάλωσης, τις ιδιαιτερότητες, αλλά και τις δυνατότητες ανάμειξης των ρουμιών Plantation, Botran, Clement και Chairman’s.  Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα παράλληλα να γευτούν τα αποστάγματα και να συζητήσουν σκέψεις και απορίες σε μια ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

 

Untitled-5

 

Το Δεύτερο σκέλος ξεκίνησε στις 20.00 το βράδυ όταν ο Αλέξανδρος και ο Νίκος μπήκαν πίσω από το πανέμορφο tiki style bar του Brothers για να σερβίρουν 4 πολυνησιακά κοκτέιλ που είχαν δημιουργηθεί για τη συγκεκριμένη βραδιά.

 

Untitled-6

Untitled-7

 

Lopez Colada με αυθεντική κρέμα καρύδας coco lopez και ρούμι agricole Clement, New era mai thai με Τζαμαικανό ρούμι Plantation, Antiqua Fashion με βάση το ρούμι Botran 8 από τη Γουατεμάλα και το Plantation Zombie με ρούμι 73 αλκοολικών βαθμών Plantation overproof που φυσικά κέρδισε τις εντυπώσεις.

 

Untitled-8

Untitled-9

 

Ένα θερμό ευχαριστώ στους κυρίους Θανάση και Ντίνο Φερφερή (ιδιοκτήτες), Χρήστο Κατσικάρα (bar manager),  και το ευγενέστατο προσωπικό του Brothers για την άψογη υποδοχή, φιλοξενία, οργάνωση και το μαγικό χώρο. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Το ταξίδι μας στον κόσμο των premium αποσταγμάτων συνεχίζεται …

Χρήσιμα links:

https://www.facebook.com/Brothers-eaterydrink-473841702779009/?fref=ts

http://pezodromiomag.gr/index.php/28-today/1505-aleksandros-gikopoulos-nikos-arvanitis-brothers-eatery-drink

NEWSLETTER


Μείνετε συντονισμένοι κάνοντας subscribe