ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Ιδρύθηκε το 1997 από την οικογένεια Τσακνάκη.
Η TSAKNAKIS PREMIUM BRANDS έχει μια μακρά, περήφανη ιστορία και κληρονομιά ως ανεξάρτητος εισαγωγέας premium ποτών από όλη την υφήλιο, με γνώμονα την πλήρωση των σύγχρονων επιθυμιών του καταναλωτή.

Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να αφουγκράζεται, με υπεύθυνο τρόπο τις επιθυμίες των καταναλωτών και να πρωτοστατεί στην διαμόρφωση της μελλοντικής αγοράς.

Παρέχουμε συνεχώς προϊόντα, τα οποία πιστεύουμε ότι έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν θετικά την ελληνική κουλτούρα. Έχουμε όλη την απαραίτητη εμπειρία, γνώση και το ανθρώπινο κεφάλαιο για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία.

Η εταιρία, έχει καταφέρει να χτίσει τα τελευταία χρόνια ένα portfolio, με δυναμικές, διεθνείς συνεργασίες με ανερχόμενους ανεξάρτητους οίκους, κομίζοντας στην Ελληνική αγορά, μια νέα και συναρπαστική προοπτική.

Έχοντας αναπτύξει στρατηγικές, μακροχρόνιες συνεργασίες, το δίκτυο διανομής μας, καλύπτει όλη την Ελληνική επικράτεια. Δίνοντας ώθηση στους συνεργάτες μας, με διαρκή ενημέρωση, εκπαίδευση και κοινό όραμα, αναπτυσσόμαστε διαρκώς, παράλληλα με αυτούς.

PREMIUM BRANDS


Igenias excepratin pa volore dolum que eum quinti scient orrorita il et iment
ducimpos modpsum qui cus accabor aenati quist dolo.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ


1997

cube icon

Η εταιρεία ιδρύεται από τα αδέρφια, Γιάννη & Γιώργο Τσακνάκη, με έδρα την Αθήνα

2002

cube icon

Η εταιρεία εγκαθίσταται στα νέα της γραφεία στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, Αττικής

2005

cube icon

Η εταιρεία επεκτείνει το portfolio της και εισέρχεται δυναμικά στον τομέα του Ho.Re.Ca

2013

cube icon

Η εταιρεία μετεγκαθίσταται στα σημερινά της HQ, που διαθέτουν σύγχρονα γραφεία & αποθήκη για τις ανάγκες των logistics

2014

cube icon

Η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της και εισέρχεται δυναμικά στον τομέα της εισαγωγής Premium Spirits

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Πιστεύοντας συνειδητά στην συνάρτηση ποιότητας και αποτελεσματικής προώθησης, η εταιρία μας, επένδυσε σε νέες στρατηγικές marketing, ώστε να επαναπροσδιορίσουμε και να προάγουμε τις καταναλωτικές επιθυμίες.
Παραμένοντας σταθερά προσηλωμένοι σε αξίες όπως ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η συνεργασία, βασική μας προτεραιότητα είναι η εμμονή στην ποιότητα και στην υπεύθυνη κατανάλωση.

NEWSLETTER


Μείνετε συντονισμένοι κάνοντας subscribe